Referenser

Jag vill tacka alla mina kunder som jag fått äran att kocka hos, privatperson som företag. Varje uppdrag är unikt och jag får möjligheten att hela tiden träffa nya härliga människor. 🙂 Jag märker mer och mer att mina kocktjänster sprids, mun till mun men ser även att min marknadsföring på sociala media hjälper till. Inte minst då uppdragen utanför Växjö blir allt fler, vilket är jättekul! Nedan följer ett antal recensioner och kommentarer från kunder jag har kockat hos.

Har du anlitat Linas Kök och hur upplevde du mina tjänster? Jag skulle vara evigt tacksam om du ville lämna en recension om hur du upplevde min mat och tjänst. Positiv som konstruktiv kritik uppskattas för min framtida utveckling. Det tar inte lång tid så klicka bara på länken och skriv något så är jag nöjd.

Hoppas vi ses igen! 🙂

Hitta Fler omdömen på Facebook

“Vi var alla så nöjda och idag kändes det så gott att bara har glas att diska! Lyxigt, proffsigt och fantastisk gott, du är verkligen grym i köket! ”

Carina Hamnå, Kampanj i Växjö AB

“Maten var perfekt och totalupplevelsen av att ha en personlig kock hemma var underbar!”

Jessica Sundberg, Växjö

“ Ett mycket trevligt koncept som rekommenderas varmt! Lina anpassade sig snabbt till både kök och sällskap och svarade glatt på våra frågor. Hon lagade en förträfflig trerättersmiddag samtidigt som vi i herrklubben kunde umgås under avslappnade former. Speciellt oxkinden var en riktig höjdare. Ett prisvärt alternativ till restaurangbesöket för alla som vill prova på något annorlunda.”

Magnus Bertilsson, Växjö

“Vilken fantastisk smakupplevelse och även en synupplevelse för ögat. Lina, dina fantastiska upplägg och smaksensationer gjorde kvällen verkligen värd att minnas. Lycka till i fortsättningen.”

Thomas Gylfe, Växjö

“Det var en helt suverän upplevelse. Dels att få se dig ”in action” och dels att få bli ompysslade och slippa matlagning, inköp och planering och i stället bara njuta. Alla var super-nöjda och mamma njöt verkligen”

Helene Rillner, Växjö

“Det kändes lyxigt, bra att kunna få en restaurang upplevelse hemma så vi och våra gäster fick tiden med varandra. God mat, mycket mat och trevlig service”

Anette Mandorsson, Växjö

“Trots att vi hade problem att välja meny pga att alla inte kunde äta samma mat så kom du med alternativa lösningar. Helt suveränt upplägg och härligt att få vara med på kalaset i stället för att tänka på maten som skulle handlas, lagas samt att man slapp fixa och ta hand om disken efteråt”

Harriet Lövgren, Ryd

“Så avkopplande och lyxigt. Vi kunde helt och hållet umgås med våra vänner. Lina tog lagom med ”plats” under kvällen, med en kort presentation av sig själv och maten som serverades. Jättetrevligt!”

Leif Sörgårn, Växjö

“Tusen tack för din fina matlagning hemma hos oss. Allt smakade underbart gott och det kändes lyxigt att kunna sitta ner med våra gäster. Vi fick en fin kväll med nöjda och glada gäster”

Lisbeth och Claes Risberg, Växjö

“Bra, tydlig och proffsigt bemötande från början till slut. Under kvällen höll du en ”låg profil” och dök alltid upp vid rätt tillfälle – du hade koll. Vi är jättenöjda och rekommenderar dig till andra”

Kristina Thorvaldsson, Växjö

“Är man i 60årsåldern och en sann gourmand så har man hunnit äta många fiskrätter på välrenommerade krogar. Linas torskrygg slår det mesta! Helene och Stefan.”

Stefan och Helene Petersson, Karlskrona

“Tack för att du bidrog till en hellyckad kväll i lördags! Stefan och Heléne var lyriska. Maten var jättegod, bättre än förväntningarna. En otroligt lyxig känsla att få vara gäst i sitt egna hem och det var en perfekt present till en som redan har allt.”

Hanna Olin Petersson, Karlskrona