Referenser

Jag vill tacka alla mina kunder som jag fått äran att kocka hos, privatperson som företag och som jag får använda som referenser. Varje uppdrag är unikt och jag får möjligheten att hela tiden träffa nya härliga människor. 🙂

Jag märker mer och mer att mina kocktjänster sprids, mun till mun som såklart är den bästa rekommendationen man kan få. Men jag ser även att sociala media hjälper till. Inte minst då uppdragen utanför Växjö blir allt fler, vilket är jättekul!

Nedan följer ett antal recensioner och kommentarer från kunder jag har kockat hos under åren. Har du också anlitat Linas Kök? Hur upplevde du min mat och mina tjänster? Skicka gärna ett mail eller skriv en kommentar på google så skulle jag bli jätteglad!

Hoppas vi ses igen! 🙂

“TACK!! Tack för att ni ställde upp med 3-veckors varsel! Tack för den såååå goda maten. Hade ni inte sagt att propparna hade gått, så hade det inte märkts. Kanske en extra förhöjd stress-nivå men ni levererade med bravur!”

Anette Malm, Urshult

“Tack Lina för en perfekt utspisning av alla våra gäster. Alla var jättenöjda”

Louise Leske, Svegab i Växjö

“Lina cooked at our intimate wedding and it was absolutely fantastic! We had the fine dining menue with some canapés and it was amazing! The ingredients were only best quality and the compositions delicious! We are all still dreaming of the “Hummersoppa”. Lina was thoughtful about allergies and also the vegetarian alternatives were delicious! Her cooking and service was excellent and it was a pleasure to have her in our house! Thank you so much, Lina! You made our day even more special! Lisa&Daniel”

Lisa & Daniel Schmidt, Skirö

“Vi var alla så nöjda och idag kändes det så gott att bara ha glas att diska! Lyxigt, proffsigt och fantastisk gott, du är verkligen grym i köket! ”

Carina Hamnå, Kampanj i Växjö AB

“Maten var perfekt och totalupplevelsen av att ha en personlig kock hemma var underbar!”

Jessica Sundberg, Växjö

“ Ett mycket trevligt koncept som rekommenderas varmt! Lina anpassade sig snabbt till både kök och sällskap och svarade glatt på våra frågor. Hon lagade en förträfflig trerättersmiddag samtidigt som vi i herrklubben kunde umgås under avslappnade former. Speciellt oxkinden var en riktig höjdare. Ett prisvärt alternativ till restaurangbesöket för alla som vill prova på något annorlunda.”

Magnus Bertilsson, Växjö

“Vilken fantastisk smakupplevelse och även en synupplevelse för ögat. Lina, dina fantastiska upplägg och smaksensationer gjorde kvällen verkligen värd att minnas. Lycka till i fortsättningen.”

Thomas Gylfe, Växjö

“Det var en helt suverän upplevelse. Dels att få se dig ”in action” och dels att få bli ompysslade och slippa matlagning, inköp och planering och i stället bara njuta. Alla var super-nöjda och mamma njöt verkligen”

Helene Rillner, Växjö

“Det kändes lyxigt, bra att kunna få en restaurang upplevelse hemma så vi och våra gäster fick tiden med varandra. God mat, mycket mat och trevlig service”

Anette Mandorsson, Växjö

“Trots att vi hade problem att välja meny pga att alla inte kunde äta samma mat så kom du med alternativa lösningar. Helt suveränt upplägg och härligt att få vara med på kalaset i stället för att tänka på maten som skulle handlas, lagas samt att man slapp fixa och ta hand om disken efteråt”

Harriet Lövgren, Ryd

“Så avkopplande och lyxigt. Vi kunde helt och hållet umgås med våra vänner. Lina tog lagom med ”plats” under kvällen, med en kort presentation av sig själv och maten som serverades. Jättetrevligt!”

Leif Sörgårn, Växjö

“Tusen tack för din fina matlagning hemma hos oss. Allt smakade underbart gott och det kändes lyxigt att kunna sitta ner med våra gäster. Vi fick en fin kväll med nöjda och glada gäster”

Lisbeth och Claes Risberg, Växjö

“Bra, tydlig och proffsigt bemötande från början till slut. Under kvällen höll du en ”låg profil” och dök alltid upp vid rätt tillfälle – du hade koll. Vi är jättenöjda och rekommenderar dig till andra”

Kristina Thorvaldsson, Växjö

“Är man i 60årsåldern och en sann gourmand så har man hunnit äta många fiskrätter på välrenommerade krogar. Linas torskrygg slår det mesta! Helene och Stefan.”

Stefan och Helene Petersson, Karlskrona

“Tack för att du bidrog till en hellyckad kväll i lördags! Stefan och Heléne var lyriska. Maten var jättegod, bättre än förväntningarna. En otroligt lyxig känsla att få vara gäst i sitt egna hem och det var en perfekt present till en som redan har allt.”

Hanna Olin Petersson, Karlskrona