Mitt namn är Lina och jag är en passionerad och driven Växjö-tjej med en stor kärlek till matkonsten. I köket finner jag ro, släpper loss min kreativitet och utforskar nya möjligheter med varje maträtt jag skapar. Med en barndom omgiven av en familj som delar min passion för mat har jag välsignats med en mängd kunskap och ett orubbligt engagemang för matlagning. Mat är kärlek och den kärleken jag lägger i min matlagning ska också kännas av den som äter.

År 2011 startade jag min matblogg, en plattform som gav mig inspirationen och självförtroendet att söka till den andra säsongen av Sveriges Mästerkock. Även om jag föll på målsnöret till finalen i Stockholm, var upplevelsen en vändpunkt i mitt liv, som öppnade dörrar och tände min motivation för en fortsatt resa inom matlagning.

Idag driver jag Linas Kök, där jag erbjuder mina tjänster som privat kock för personliga fester och företagsevenemang. Genom att ta restaurangupplevelsen direkt till din dörr erbjuder jag en lyxig och prisvärd kulinarisk upplevelse som gör att du kan vara gäst på din egen fest. Med mig vid rodret kan du slappna av och njuta av ditt sällskap medan jag tar hand om allt annat.

Jag brinner för matlagning och inspireras ständigt av nya smaker, tekniker och idéer. Mitt mål är att skapa oförglömliga gastronomiska upplevelser som ger glädje och lycka till alla som äter min mat. Oavsett om du är en matälskare eller en novis är jag övertygad om att jag kan ta dig med på en smakrik resa som gör att du kommer att vilja äta mer.

Tack för att du tog dig tid att lära känna mig, och jag hoppas att vi ses i köket snart!