Ljuvlig Paella

Alla har vi säkert ätit Paella när vi varit i Spanien. Min Paella har blivit en av mina signaturrätter och det är både en fröjd för ögat när den lagas och den bjuder på rena goda smaker. Min Paella är matig och innehåller allt, med en aning hetta. Den har en krämig konsistens av den goda buljongen och en touch av saffran som inte tar över. Alla komponenter i Paellan ska framhävas. Jag får ofta höra från mina kunder att min Paella är den bästa dom ätit och det säger väl ändå ganska mycket. 🙂

I Paellan finns fläskkarré, kyckling, chorizo, räkor, musslor, ris, vin, kycklingfond, saffran, tomat, chili, lök, vitlök, paprika, gröna ärtor, citron och sparris.

Paellan Serveras med…

  • Sweet Chill Aioli samt en stark Scriracha sås
  • Färskt bröd & smör
  • Färsk frukt

Tillval Tapas…

  • Stekt mild padronpaprika med olivolja och havssalt
  • Spansk hårdost (Manchego eller liknande)
  • Lufttorkad Spansk Serrano Iberico Skinka
  • Kallskuren Iberico Chorizo
  • Salsa Romesco (Röra på grillad paprika, vitlök, pinjenötter, parmesan)
  • Crostini
  • Oliver

Minimum antal 20 personer

Specialkost och allergier

Vi tar såklart hänsyn till allergier, såsom gluten, laktos, nötter, ägg, soja, choklad m.m. Specialkost som vegetariska/veganska alternativ samt rätter utan mjölkprotein medför extra pristillägg då dessa kräver specialinköp och extra nerlagd tid. 

Till menyalternativ…

dd