Gårdsfest med privat kock

Är du företagare eller privatperson och planerar ett lite större event med kunder, anställda eller vänner i er lokal, på gården eller i trädgården? Då kan ni hyra mig som er personliga gårdskock. Under årets alla månader erbjuder jag ett unikt koncept med min omtyckta Spanska Paella som specialitet och som har blivit en väldigt uppskattad rätt. Paella är inte bara gott utan det blir även en härlig upplevelse för alla när den lagas. Nytt för 2022 är även min Kreolska Jambalaya. Se det som en Paella fast med en annan smaksättning.

Slipp alla bestyr

Jag sköter allt från planering, inköp av råvaror, förberedelser, leverans och på plats lagar jag härlig mat för upp till 100 personer. Det enda ni behöver tänka på är dukningen och att jag har tak över huvudet ifall vädret är dåligt. Och vet du vad, en Paella eller Jambalaya smakar minst lika bra vintertid.

Finns några alternativ?

Utöver min Spanska Paella och Jambalaya erbjuder jag även en härlig grillbuffé med tillbehör eller hamburgerbuffé för upp till 50 personer. I detta fall kräver jag att grillar finns på plats och tak över huvudet vid dåligt väder.

Nedan kan du läsa om vad som ingår i de de olika koncepten. Har ni andra önskemål tar jag gärna en diskussion förutsatt att det ligger i linje med vad jag kan hantera och har utrustning för.

Om ni vill hyra mig som kock till en mindre fest med ”fine dining” meny så klicka på denna länk

Spansk Afton med Tapas och Paella

En saffransdoftande och matig Paella med lite hetta. I Paellan finns fläskkött, kyckling, chorizo, räkor, musslor, ris, vin, kycklingfond, saffran, lök, vitlök, paprika, gröna ärtor, citron och sparris. Innan Paellan kan det vara trevlig att äta lite småplock till fördrinken och då erbjuder jag lite olika Tapas.

Paellan Serveras med…
Sweet Chill Aioli samt en stark Scriracha sås
Bröd, smör och ost
Fruktfat

Tapas (tillval)

Fräst Padronpaprika med havssalt
Manchego-ost
Kallskuren Iberico Chorizo
Bröd och smör

Max antal 100 personer

Kreolsk Afton med Jambalaya á la Linas Kök

Nytt för 2022 är min Kreolska Afton med Jambalaya. Se det som en Paella men med annan smaksättning och med härliga smaker. Jambalayan består av kyckling, chorizo, räkor, kräftor, ris, vitt vin, kycklingbuljong, lök, vitlök, grön paprika, selleri, tomat, salladslök och Kreol/cajunkryddor (örter och cayenne)

Till Jambalayan serveras ost, bröd smör och fruktfat.

Kreolska Tapas (tillval)

Exempel…”Pepper Jack” Spenatsnurror, Krispig krustad med Cajunräkor, Kreolska köttbullar, Rostade brysselkål, Krispig fläsksida

Max antal 100 personer

Grillbuffé

Kalventrecote och oxfilé
Kyckling
Chorizo
Bearnaise
Sweet Chili Aioli
En grön härlig sallad
Stekta grönsaker
Stekt delikatesspotatis med salladslök
Bröd, smör och ost
Fruktfat

Tillval dessert

Max antal 50 personer

Hamburgerbuffé

Vad sägs om saftiga högrevsburgare i färskt briochebröd. Gör din egna burgare med sallad, tomat, dressing, stekt bacon, lök och ost. 2 burgare/person, liten chipspåse och läsk ingår.

Max antal 50 personer

Vad kostar det och hur bokar man?

För priser lämnas en offert. Offerten baserat på antal personer (minimum 20 personer) samt tid för planering, inköp, förberedelser, effektiv tid på plats samt efterarbete. Jag kör upp till 15 mil utanför Växjö. Resekostnad utanför Växjö tillkommer.

Maila din förfrågan genom att fylla i mitt kontaktformulär via denna länk. Skriv så mycket du kan om ditt önskemål och vilket datum det gäller så återkopplar jag så snart jag kan. Det går även bra att maila bokningen till bokning@linaskok.se

Jag ser fram emot att få kocka på din nästa fest! 🙂

dd