Gårdsfest med privat kock

Är du företagare eller privatperson och planerar ett lite större event med kunder, anställda eller vänner i er lokal, på gården eller i trädgården? Då kan ni hyra mig som er personliga gårdskock. Under årets alla månader erbjuder jag ett unikt koncept med min omtyckta Spanska Paella som specialitet och som har blivit en väldigt uppskattad rätt. Paella är inte bara gott utan det blir även en härlig upplevelse för alla när den lagas.

Slipp alla bestyr

Jag sköter allt från planering, inköp av råvaror, förberedelser, leverans och på plats lagar jag en härlig Spansk Paella med tillbehör för upp till 100 personer. Det enda ni behöver tänka på är dukningen och att jag har tak över huvudet ifall vädret är dåligt.

Finns några alternativ?

Utöver min populära Paella erbjuder jag även en härlig grillbuffé med tillbehör för upp till 50 personer. I detta fall kräver jag att grillar finns på plats och tak över huvudet vid dåligt väder. Nedan mat ingår i de olika koncepten. Har ni andra önskemål tar jag gärna en diskussion förutsatt att det ligger i linje med vad jag kan hantera och har utrustning för. Om ni vill hyra mig som kock till en mindre fest med ”fine dining” meny så klicka på denna länk

Tapas och Spansk Paella

En saffransdoftande och matig Paella med lite hetta. I Paellan finns fläskkött, kyckling, chorizo, räkor, musslor, ris, vin, kycklingfond, lök, vitlök, paprika, gröna ärtor, citron och sparris. Innan Paellan kan det vara trevlig att äta lite småplock till fördrinken och då erbjuder jag lite olika Tapas.

Paellan Serveras med…
Sweet Chill Aioli samt en stark Scriracha sås
Bröd, smör och ost
Fruktfat

Tapas

Fräst Padronpaprika med havssalt
Manchego-ost
Kallskuren Iberico Choriz
Bröd och smör

Max antal 100 personer

Grillbuffé

Entrecote alt oxfilé
Kyckling
Chorizo
Bearnaise
Sweet Chili Aioli
En grön härlig sallad
Stekta grönsaker
Stekt delikatesspotatis
Bröd, smör och ost
Fruktfat

Tillval dessert

Max antal 50 personer

Vad kostar det och hur bokar man?

För priser lämnas en offert. Offerten baserat på antal personer (minimum 20 personer) samt tid för planering, inköp, förberedelser, effektiv tid på plats samt efterarbete. Jag kör upp till 15 mil utanför Växjö. Resekostnad utanför Växjö tillkommer.

Maila din förfrågan genom att fylla i mitt kontaktformulär via denna länk. Skriv så mycket du kan om ditt önskemål och vilket datum det gäller så återkopplar jag så snart jag kan. Det går även bra att maila bokningen till bokning@linaskok.se

Jag ser fram emot att få kocka på din nästa fest! 🙂

dd