Hyr mig som kock

Planerar du en fest med ”Fine dining” och vill ha hjälp med maten? Det kan vara allt från en högtidsdag, parmiddag, herrmiddag, tjejmiddag, möhippa, svensexa eller rent av ett företagsevent med personal eller kunder. Då kan ni hyra mig som er privata kock för en dag eller kväll.

Jag kommer hem till er eller till er lokal och lagar en välsmakande tre-rätters meny för mellan 6 – 18 personer. Det enda ni behöver göra är att ta hand om dukningen och era gäster, sen sköter jag resten. Allt jag behöver är ett kök med spis, ugn och yta för uppläggning. Och det bästa av allt, jag kör upp till 15 mil utanför Växjö.

Så här går det till

Ni väljer en 3 rätters meny genom att klicka på denna länk. Om menyn inte öppnas upp direkt, håll länken nedtryckt en längre stund så laddas en pdf ner.

Slappna av och ta hand om era gäster

Jag handlar alla råvaror och kommer hem till er ca 2 timmar innan ni vill börja äta för att förbereda maten. Det enda ni gör är att duka sen kan ni njuta av att vara gäst på er egna fest medan jag lagar maten, serverar och presenterar menyn.

Grädde på moset!

Innan jag lämnar ert hem återställer jag köket till samma skick som det var när jag kom så ni kan fortsätta festen.

Mat för större sällskap

Utöver min ”fine dining” och för sällskap över 20 personer så erbjuder jag mitt trädgårdskoncept med olika typer av mat eller mingelmat till cocktailpartyt. Jag erbjuder med andra ord något för varje behov och visst låter det lyxigt!

Så här bokar du!

Maila din förfrågan genom att fylla i mitt kontaktformulär via denna länk. Skriv så mycket du kan om ditt önskemål och vilket datum det gäller så återkopplar jag så snart jag kan. Det går även bra att maila bokningen till bokning@linaskok.se

Jag ser fram emot att få vara kock på din nästa fest! 🙂

dd