Linas Mat

Maten är ju halva grejen så vilken mat passar bäst på ert event? Med en privat kock från Linas Kök har vi mycket att erbjuda och på plats lagar vi välsmakande mat som passar de flesta tillfällen. Nedan följer de koncept som jag erbjuder i dagsläget. Klicka vidare för att läsa mer om maten och hur stora sällskap varje koncept gäller för.

Slipp alla bestyr

Vi sköter allt från planering, inköp av alla råvaror, förberedelser, leverans och på plats lagar jag välsmakande mat, antingen hemma i ert kök, utomhus i vårt mobila kök eller i lokal någon annanstans. Allt ni behöver göra är att luta er tillbaka, slappna av och njuta av ert sällskap medan ni njuter av en utsökt måltid. Och det bästa av allt, vi kör upp till 25 mil utanför Växjö.

Vad kostar det och hur bokar man?

För fine dining gäller fast pris enligt menyn. För övriga alternativ lämnas en offert beroende på antal personer och val av mat. Skicka er förfrågan genom att fylla i mitt kontaktformulär. Skriv så mycket information ni kan, om det gäller privat eller företagsevent samt vilket datum så återkopplar jag inom 24 timmar. Har ni egna idéer så tar vi gärna en diskussion.

Hoppas vi ses!

dd