Grillad Sea Bream…
Grillad fisk är något av det bästa jag vet och när vi är i Spanien eller runt medelhavet så beställer jag alltid in grillad fisk om det erbjuds på...
Linas Kök Hyr en kock – hyr mig
Grillad fisk är något av det bästa jag vet och när vi är i Spanien eller runt medelhavet så beställer jag alltid in grillad fisk om det erbjuds på...
Den här kycklingrätten har följt mig länge och det är min pappa, som tyvärr inte finns kvar i livet längre, som är min inspirationskälla. <3 Mitt starkaste minne av...
De senaste två veckorna har jag försökt att äta lite lättare och bortsett från kolhydrater så mycket det går. Det är ju alltid så att man vill vara i...
I helgen som gick fick vi verkligen njuta av strålande väder och jag kunde t o m sitta i min bikini på altanen. Ja, det är sant! I min...
Nu har det redan gått en vecka sedan jag hade min roliga födelsedagsfest hemma med spansk afton som tema. Tio av våra närmsta vänner hade jag bjudit hem och...
Bjud in till Mellomys! Oavsett om du älskar Melodifestivalen eller skyr den som pesten är det glittriga spektaklet svårt att undvika den här tiden på året. Men tycka vad...
I helgen som gick lagade jag två rätter till veckans matlåda för att slippa äta ute varje dag, vilket är kostsamt och lite tröttsamt. Vad passar då bättre än...
Laga god och enkel mat efter säsong Det är inte bara lättare, nyttigare och mer miljövänligt att äta enligt säsong; matlagning med säsongens mat är dessutom godare och mer...
Denna veckan sprang jag på fin kalvfärs på Lidl och bestämde mig för att laga goda Wallenbergare till lunchlådan. 😛 Vad är då skillnaden på vanliga biffar och Wallenbergare?...
Mitt förra blogginlägg handlade om hur man enkelt kan planera och laga sin lunch till matlådan. Chili Con Carne är en typiskt bra rätt att laga till matlådan och som...
Något många lovar sig själva så här i början på året är att bli bättre på att göra matlådor att ta med till jobbet, men efter några veckor av...
När jag inte jobbar med Linas Kök så jobbar jag 100% på Telekonsult Syd i Växjö. Jag är uppväxt i ett familjeföretag och har jobbat inom Telecombranschen sedan 1995....
Först och främst vill jag önska alla en god fortsättning på 2017 men jag vill framför allt tacka all mina följare och kunder som jag varit hemma och kockat...
För en dryg månad sedan fick jag förfrågan om att vara gästkock på Lidl i samband med deras nyöppning på Norremark i Växjö, där man byggt en ny stor...
Denna helgen kockade jag på ett 50-års kalas i Ingelstad utanför Växjö. 🙂 Där lagade jag Hummersoppa, Oxfilé och Creme Brulée som kunden valde till meny. Dessa rätterna är...