Loco Moco med Teriyaki…

Tänk så mycket matinspiration man får av att resa. Jag älskar det! Sen att man kan sätta sin egna touch på maten är ännu roligare. Loco Moco åt jag...

0 comments

Syrlig Saffransboll med kokos…

Jag är en ”sucker” för småkakor och bakverk men bakar sällan själv. Tycker dock det är roligt när jag väl gör det. Jag har mina favoriter men vill såklart...

0 comments

Mammas Tomatmarmelad…

Idag ska jag koka mammas tomatmarmelad! Min mamma och pappa är mina stora förebilder när det kommer till matlagning och som lärt mig alla grunder. Tyvärr finns ingen i...

0 comments

Serrano Pasta á la whiskey…

Igår kväll var vi på lill-lördags-middag hos våra vänner och när vi ses är det alltid lika roligt och högt i tak. Värdinnan stod för matlagningen och jag satt...

0 comments

Bababoom Shrimps…

Nu blir det kreol/cajunmat igen och denna rätten fick jag inspiration till när vi var på en resa och åt på Monkey Bar Steak &Seafood i Cape Coral, Florida....

0 comments

Fusion Fläskfilégryta med Teriyaki…

Idag fick jag hem lite nya kryddor som jag beställt och jag har som sagt snöat in på kryddblandningar med kreolsk och cajun karaktär. De här kryddorna innehåller upp...

0 comments

Köttfärssås ”Creole Style”…

Hur vill du ha din köttfärssås? Som en tomatsås? Eller gillar du den krämigare varianten med grädde? Fördelen är att man kan variera och jag skulle nog säga att...

0 comments

Kreolsk Afton…

Jag har nu drivit Linas Kök sedan 2014 och det har verkligen tagit fart genom åren med 100% nöjda kunder. I år tog jag ett beslut att satsa helhjärtat...

0 comments

Pasta med Oxfilé i mustig tomatsås…

God fortsättning på 2022 Då lägger jag 2021 bakom mig och är så tacksam över året som gått. Alla kockjobb jag fått genomföra trots en pågående pandemi som vi...

0 comments

Råbiff med örtolja och pinjenötter…

Socialt umgänge Dags att dra ett streck över 2020 som bara handlade om Covid-19. Det gör det visserligen fortfarande och vi flesta har ju inte kunnat umgås med nära...

0 comments
1 2 3 20