Mat och Harley Davidson…

Hej alla matglada och god fortsättning på 2019! Hoppas ni haft en skön julledighet och allt vad det innebär. Själv flyr jag julen och all stress vad det innebär. Flyr även julmaten då jag inte uppskattar den som förr. Det blir helt enkelt FÖR mycket mat. Jag har heller inga nyårslöften men en sak jag har lovat mig själv är att jag ska bli lite mer aktiv på min blogg, även om det inte alltid kommer handla om mat. Vi får väl se hur det går. 🙂

Jul på varmare breddgrader

Själv firade jag julen i Florida med min man och min släkt. På julafton grillade vi fin ryggbiff med en massa goda tillbehör och på nyår hade vi knytkalas och åt bl a Sushi och ugnsbakad torsk. Vi gjorde det väldigt enkelt för oss men gott blev det. 😛 En som var gäst hos oss på nyår var Carl-Ingemar Perstad, känd från tv-programmet Trafikmagasinet som gick i TV för en massa herrans år sedan. Det ni! 🙂

MC-kort

Jag och min man reser till USA 2-3 ggr om året och när vi är där kör vi motorcykel eller rättare sagt Harley Davidson. Vi har kört kors och tvärs genom Florida, korsat närliggande delstater ända bort till New Orleans i Louisiana men vi har även kört hoj i delstater som Nevada, Utah, Montana, Wyoming, South Dakota och på Hawaii. Vårt absoluta favoritställe i Florida är Key West och vägen ner dit från Miami, över 42 broar och öar är oslagbar på hoj. Så många mil på hoj har det blivit men vi älskar biker-kulturen i USA och är liksom fast i den och vill bara upptäcka mer. Världens bäst land att köra hoj i skulle jag vilja säga! 🙂

På denna resan gick jag en 2,5 dagars intensivkurs på Harley Davidson i Fort Myers för att lära mig köra hoj. Det var hur kul som helst!! Jag blev godkänd i både teoriprov och uppkörning så hade jag varit amerikansk medborgare hade jag haft ett MC-kort nu. Tyvärr är jag ju inte det men nu har jag grunden till att börja övningsköra hemma så min man Ola inte behöver ha mig där bak hela tiden (fast han vill) 😉

Hyr mig som kock

Nu ska jag iväg på ett nytt kockuppdrag, det första för i år faktiskt och i kväll lagar jag en fin 3-rätters meny till ledningsgruppen på Visma Spcs i Växjö. 🙂

Tags

Lämna ett svar

Your email address will not be published.