Nätverkande Sopplunch…

När jag inte jobbar med Linas Kök så jobbar jag 100% på Telekonsult Syd i Växjö. Jag är uppväxt i ett familjeföretag och har jobbat inom Telecombranschen sedan 1995. Efter att min pappa sålde sitt företag har jag sedan 2004 jobbat på Telekonsult, där jag idag jobbar som säljare samt driver och ansvarar för företagsbutiken. Det har varit jätteroligt att ha fått hänga med från allra första början i utvecklingen av kommunikation, dvs allt från komradio till NMT, GSM, 3G och 4G och branschen utvecklas ständigt fortfarande. Idag lever vi i stort sett med våra mobiler men för 10 år sedan såg det annorlunda ut. Vad skulle vi göra utan mobilen idag? Var det bättre förr? På många sätt tror jag det. Vi var mer sociala i verkligheten än vad vi är idag, helt klart. Men marknadsföringsmässigt sätt så är det mycket bättre och sättet att kunna söka information på såklart. 🙂

Vad har då detta med Linas Kök att göra? Jo, vi har sedan 2009 haft nätverkande soppluncher på jobbet. Syftet med detta är kundvård men även en form av nätverkande där våra kunder och potentiella nya kunder under avslappnade former kan komma och nätverka samtidigt som vi bjuder på en god soppa. 😛 Ett uppskattat koncept som livar upp i butiken samtidigt som kunderna kan mingla och skapa nya kontakter som förhoppningsvis leder till nya affärer. 🙂

Du är varmt välkommen på våra populära soppluncher hos oss på Systratorpsvägen 16 i Växjö. Kom när det passar dig en torsdag mellan 11.30-13.30. Ta gärna med en kund eller kollega men glöm inte era visitkort. 🙂

Följande torsdagar gäller för 2017: 26/1, 23/2, 30/3, 27/4, 18/5, 22/6 (sommaravslutning grillning), 31/8, 28/9, 26/10, 30/11, 21/12 (julgröt)

Tags

Lämna ett svar

Your email address will not be published.