Nytt År, Ny Meny…

Först och främst vill jag önska alla en god fortsättning på 2017 men jag vill framför allt tacka all mina följare och kunder som jag varit hemma och kockat hos under 2016. 🙂 Det har varit ett fantastiskt roligt år och så många olika hem och kök som jag fått äran att laga mat i. Tack alla! 🙂 Efterfrågan på mina kocktjänster ökade under 2016 vilket jag är jätteglad för och jag hoppas såklart att 2017 kommer bli lika roligt, utmanande och fullbokat. Jag är nyss hemkommen från en välbehövlig semester och är laddad med ny energi och inspiration. Mycket av min inspiration hämtar jag just på mina resor så jag kan utveckla min verksamhet. Därför har jag infört några nya rätter på min meny för 2017. Ta gärna en titt eller boka mig som kock till din nästa fest vettja. 🙂

Lämna ett svar

Your email address will not be published.