Smoke & Junkyard…

Denna helgen var det premiär på Smoke & Junkyard i Olofstorp utanför Vislanda i Småland. En gård belägen mitt på vischan som erbjuder mat, dryck och loppis under 6 helger i sommar. Eftersom jag känner ägaren väl, som dessutom äger Stockholmskrogen Bröderna Olssons Garlic & Shots, så blev jag erbjuden att jobba i restaurangvagnen, vilket jag såklart inte tackade nej till. En ny rolig erfarenhet, helt klart! 🙂 I fredags på premiärdagen var det fullbokat så det blev verkligen en lyckad öppning, trots att det var lite ostadigt väder. Det var knappt man kunde tro att vi skulle bli klara till öppningen kl 18 på kvällen. Jag och köksteamet hade fullt upp i köket med förberedelser, andra hade fullt upp med att ställa i ordning baren och alla sittplatser. Dessutom skulle scenen riggas till blues-bandet Factory Smokers som spelade hela helgen. Men med gott teamwork av alla inblandade så lyckades vi få i ordning allt och folket började så småningom att droppa in. Folk åt och drack för glatta livet och framåt småtimmarna blev vissa danssugna till tonerna av Factory Smokers härliga Blues. 🙂

Google Maps/Vägbeskrivning

Öppettider: Fredag-Söndag från kl 11.00

Lämna ett svar

Your email address will not be published.