Linas Kök Byter Skepnad…

Låt mig presentera min nya blogg! Linas Kök har bytt skepnad och äntligen har hemsidan blivit lite mer modern och uppdaterad. 🙂 Det var innan jul som jag hade funderingar på att göra min blogg lite mer ”update” så jag anlitade Ola på Brandstedt Marketing till att göra om den. Vi tillsammans har suttit och spånat hur den skulle se ut. Jag har hämtat inspiration från andra bloggar och Ola har lyssnar på mina önskemål och sedan har han byggt upp den efter det. Jag är jättenöjd med resultatet men fortfarande finns lite små justeringar som ska göras för att den ska bli komplett men mallen är i alla fall klar. 🙂 Ni får ha lite överseende med detta nu i början. Alla bilder till mina recept är inte riktigt på plats ännu. Det är nämligen ganska tidskrävande att fixa till men jag tar lite allt eftersom. Det har ju blivit ganska många recept genom åren så många bilder är det. 🙂 Nytt på sidan är att det finns en bokningskalender till mina kockuppdrag där ni lätt ser vilka datum som är bokade eller inte. För er som inte följt mig tidigare, hoppas jag kunna inspirera med min mat. Alla bilder på bloggen tar jag själv och 90% av recepten är mina egna. Åter igen välkomna till Linas Kök! 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

Your email address will not be published.