Gott Nytt 2016…

Då var 2015 till ända och jag kan bara säga en sak…vart tog detta året vägen? Linas Kök har haft fullt upp med kockuppdrag och jag vill tacka alla mina kunder för att jag fått äran att laga mat hemma i era kök. Det har verkligen varit jätteroligt! Varje uppdrag har haft sin charm och jag har kockat både för små och stor sällskap och även utfört företagsrelaterade uppdrag och jag hoppas jag på ett lika fullbokat 2016! 🙂 Alla bokningsbara datum för 2016 ligger nu ute på bloggen. Läs mer här, hur ni bokar mig som kock för en kväll. Eftersom jag inte har lagat så mycket mat hemma under hösten utan mest hos mina kunder så har bloggen fått lida lite men jag hoppas på att kunna lägga ut nya härliga recept framåt. Tills dess önskar jag er alla ett härligt avslut på 2015 och ett gott nytt 2016. Glöm inte att ta vara på dagen och följ era drömmar! Det ska jag göra och jag ser fram emot vad 2016 kommer att leda till. 🙂SoppLina2-1Här kommer ett litet tips på nyårsmeny om ni fortfarande står i valet om vad ni ska bjuda på. Recepten hittar ni på bloggen 😛

 GOTT NYTT ÅR!!!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.