Smoothie med Avokado, Spenat, Kiwi och Lime…

Smoothie har blivit mer och mer populärt och nu har jag för första gången gjort min egna. En härlig blandning av grönsaker och frukt och en riktig vitaminbomb full av näring. 🙂 Nu ska jag se till att alltid ha en kanna smoothie i kylen då det är perfekt med ett glas på morgonen. Jag älskar avokado och kiwi vilket jag alltid har hemma och tillsammans med lime, spenat och äppeljuice blev denna smoothie en fullträff. Nästa gång ska jag göra en gul smoothie baserad på mango och passionsfrukt som är mina favoritfrukter. 🙂

Ingredienser till ca 1 liter

  • 3 avokado
  • 100 g spenat
  • Saften från 3st lime
  • 3 kiwi
  • 3 dl färsk äppeljuice
  • Flytande honung efter smak

Mixa allt i en matberedare eller blender. En perfekt start på dagen!

Smoothie2-1

 

 

Lämna ett svar

Your email address will not be published.