Hyr mig som Jul och Nyårs-kock…

Nu är det hög tid att börja planera inför jul och nyårshelgen! Planerar du en fest men vill slippa stå i köket hela kvällen? Då kan ni hyra mig som er personliga kock på Juldagen, Annandag Jul eller på Nyårsafton. Jag kommer hem till er och lagar en tre rätters meny för minst 10 och max 16 personer. Det enda du behöver tänka på är att ta hand om dina gäster. Visst låter det lyxigt! 🙂

 

Hur går det till?

Ni väljer en av menyerna nedan. Jag handlar allt och kommer hem till er ett par timmar innan gästerna för att förbereda maten. Det enda ni behöver tänka på är att duka. När gästerna anländer serverar jag en liten aptitretare. Förrätten serveras runt 19.30, därefter huvudrätt och ni avslutar supén med dessert vid ca kl 22.00. Därefter städar jag köket och lämnar det som det var när jag kom så ni kan fortsätta festen. 🙂

För meny, villkor och pris se nedan. För bokning vänligen fyll i formuläret här eller maila till info@linaskok.se

Vill ni boka mig som kock ett annat datum? Läs här!

Jul och Nyårs Meny 2014

Villkor Pris Jul Nyår 2014

chamgne1

Tags

Lämna ett svar

Your email address will not be published.