Egg McMuffin…

Det har inte varit mycket semester för min del i sommar men denna helgen är jag lite långledig och det blir slappa dagar med både sol, regn och MC-åkning. Vädret är verkligen jättekonstigt just nu men väldigt skönt ändå. Idag när jag vaknade tog jag cykeln till affären och köpte färska källarfranska för att laga till egna Egg McMuffin, alltså en redig amerikansk Mc Donald´s frukost. 🙂 Inget märkvärdigt alls men dubbelt så goda och väldigt enkla att göra. McMuffin är något jag kommer göra oftare. Lika väl som man äter stekt bacon och ägg med bröd vid sidan om så har man här allt i ett. 🙂 Välj att fyla dina McMuffin med rökt skinka eller stekt bacon. Fler goda recept på mackor hittar ni här!

Ingredienser till 4 personer

  • 4 st källarfranska
  • 4 ägg
  • 4 skivor rökt skinka eller stekt bacon
  • Stark ost
  • dijonsenap

Stek äggen i smör. Dela frallorna och stek dem lite lätt, dock ej på insidan av frallan. Bred på dijonsenap. Lägg på stekt ägg, ost och skinka. Servera med gott kaffe och mjölk.

McMuffin1-1 McMuffin2-1 McMuffin3-1

 

Tags

Lämna ett svar

Your email address will not be published.