Strawberry Margarita…

Just hemkommen efter 3 härliga dagar i vackra Budapest där vi varit tillsammans med ett par vänner. 🙂 En underbar stad som bjöd på vacker arkitektur och fantastisk mat. Jag åt enbart inhemska rätter och fick ett par nya smakupplevelser som jag tagit med mig hem och som jag ska laga till hösten när mörkret faller. För er som inte varit i Budapest kan jag varmt rekommendera att åka dit. Festen fortsatte när vi kom hem från resan och redan igår bjöd jag in några väninnor på drinkparty. 🙂 Alla hade med sig ingredienser till sin favoritdrink som man bjöd alla i sällskapet på. Ett kul tema till festen och en del nya drinkupplevelser kan jag lova att det blir. 🙂 Jag har snöat in på Tequila, vilket jag köpte med mig hem från Budapest så jag bjöd helt enkelt på en Frosen Strawberry Maragarita. Margarita går att göra i olika smaker men den med färska jordgubbar är bland de bästa tycker jag. Tack tjejer för en superkul kväll, det gör vi om snart igen! 🙂

Ingredienser till 1 drink

  • 5 cl Tequila
  • 2 cl triple sec
  • 1 msk pressad limesaft
  • 10 färska jordgubbar
  • Is

Blanda allt i en blender och servera i Margaritaglas.

Margarita 2-1

Tags

2 kommentarer

  • I came to your Strawberry Margarita… | Linas KökLinas Kök page and noticed you could have a lot more hits. I have found that the key to running a popular website is making sure the visitors you are getting are interested in your subject matter. There is a company that you can get traffic from and they let you try their service for free. I managed to get over 300 targeted visitors to day to my site. Visit them today: http://mlr.me/wyz

Lämna ett svar

Your email address will not be published.