Grillmästare på Magazinets Kundevent…

Det har varit en hektisk vecka vilket bidragit till lite matlagning hemma och därmed inte så mycket bloggande. I torsdags gästkockade jag som grillmästare på tidningen Magazinets kundevent som hölls i Kronobergs Slottsruin i Växjö. 🙂 Jag fick uppdraget att grilla hamburgare med klassiska tillbehör under kvällen. Ett 50-tal kunder till Magazinet kom dit och fick först en fördrink följt av lite tal och en presentation av mig och Linas Kök sen tändes grillen där jag grillade 70 hamburgare av högrev. Jag hade smaksatt dem med baconfett och lite tryffel vilket ger en härlig smak sen toppade jag dem med Boxholms chiliost. Som tillbehör hade jag gjort två såser, en dijonmajonnäs och en chilisås med spiskummin och sen givetvis sallad, tomat, lök, bacon och bröd. Alla var nöjda och glada, vissa tog om två ggr och jag fick många lovord om min mat. När gästerna ätit packade jag ihop mitt och drog hemåt, full av ny energi, medan festen fortsatte i ruinen. Tack Magazinet för en kul kväll och för att jag fick uppdraget! 🙂 Vill du göra något liknande med dina kunder eller anställda? Kontakta mig!

Tags

Lämna ett svar

Your email address will not be published.