Scapa Inter AB i Linas Kök på Lagerlunden…

Igår kväll var det skarpt läge och jag genomförde mitt första företagsevent som enskild näringsidkare på Lagerlunden i Växjö. 🙂 Det var företaget Scapa Inter AB som hade abonnerat Lagerlunden för en teambuildande matlagningskväll under ledning av mig. De var nio anställda från företaget, både från Sverige och Norge. Jag hälsade alla välkomna och drog en kort presentation om mig och min verksamhet innan de blev uppdelade i tre grupper. Sen intog de köket och fick laga en klassisk meny som jag satt ihop. 🙂 Toast Skagen till förrätt, helgrillad ryggbiff med potatisgratäng och rödvinsås till huvudrätt och slutligen créme brûlée med smak av lime och passion till dessert. Det var lite kaos innan alla kom igång i köket, det är ju inte helt lätt i ett storkök när man är van vid annat men efter en stund flöt det på och de lyckades bra med uppgiften. Vi avslutade med att äta menyn tillsammans till god dryck. En mycket trevlig kväll som uppskattades av alla. Jag fick t o m lite applåder innan jag pep hem så de kunde fortsätta personalfesten. 🙂

unnamed (1)

unnamed

Vill ni göra nåt roligt med era kunder eller personal? Läs här hur ni bokar Linas Kök på Lagerlunden 🙂

Tags

Lämna ett svar

Your email address will not be published.