Linas Kök På Lagerlunden…

Linas Kök på Lagerlunden

Är du företagare och planerar en aktivitet med er personal eller med era kunder? Då erbjuder jag roliga och teambuildande matlagningskvällar på Lagerlunden Bistro och Bar i Växjö, i samarbete med Elite Stadshotell. Under kvällen lagar ni en trerätters middag tillsammans i Lagerlundens storkök. Jag coachar och vägleder er i köket och sedan äter vi maten tillsammans. Visst låter det kul!! 🙂

Den 27 Januari drar vi igång med den första matlagningskvällen med ett glatt gäng från Scapa Inter i Alvesta som jag haft ett event med tidigare men som ville göra om det. Så veckan har handlat om att planera menyn som de ska få laga på måndag och jag kan avslöja att det blir en god klassisk meny. Ser fram emot detta! 🙂

För pris, bokning och mer information läs här.Linas Kök på Lagerlunden

 

Lämna ett svar

Your email address will not be published.