Linas Kök och Familyfood Matkasse…

2014 börjar bra och jag har fått igång min verksamhet Iite smått genom min marknadsföring. I år har jag även inlett ett samarbete med Familyfood och deras matkasse vilket är himla kul. 🙂 Matkasse innebär lättlagad så det var lite av en utmaning att hitta på två enkla recept med råvarorna som skulle vara i kassen. Denna veckan har jag skrivit ihop två recept åt dem och ni som har Familyfood´s matkasse kommer kunna laga dessa recept under vecka 7 och 8. Det blir ett recept på torsk och ett recept på strimlat fläskkött. Ett roligt uppdrag som jag hoppas kommer kunna mätta många magar. För er som inte har testat någon matkasse ännu, testa Familyfood för det är matkassen som bryr sig. 🙂 Perfekt om ni vill spara tid och om ni inte har någon motivation eller inspiration till matlagning. Läs mer om Familyfood här. 🙂

Logo

Tags

Lämna ett svar

Your email address will not be published.