Hyr mig som kock för en kväll…

Planerar du en tjejmiddag, herrmiddag eller rent av er parmiddag? Då kan ni hyra mig som kock för en kväll så ni kan koppla av och ta hand om era gäster. Jag planerar allt, handlar allt, lagar allt och sist men inte minst så städar jag köket efter mig. Det enda ni behöver tänka på är att duka bordet och ta hand om era gäster. Visst låter det lyxigt. 🙂

För 395 kr/kuvert lagar jag en trerätters meny för minst 6 personer och max 14 hemma i ditt kök. Introduktionserbjudandet gäller vid bokning före den 28 februari och nedan svarta datum finns ännu lediga för bokning så skynda på att boka in din fest redan nu.

Lediga datum hittar du i sidhuvudet under rubriken ”Hyr mig som kock”

Villkor Pris Introerbjudande

Meny Introerbjudande

 Meny

Toast Skagen

Whiskyflamberad Pepparbiff med krämig grönpepparsås, ugnsstekt potatis och sauterade primörer

 Créme Brulee med smak av Lime och Passionsfrukt

Välkomna att kontakta mig på info@linaskok.se eller mobilnummer 070-545 03 03 för mer information och villkor samt planering till din fest. 🙂

Med vänlig hälsning

Lina Ländin

Lina 1

Lämna ett svar

Your email address will not be published.