Rostbiffmacka med Remouladsås…
Att jag gillar smörrebröd är ingen hemlighet och det blev fler sådana efter helgens tripp till Köpenhamn. 🙂 Jag gjorde en ny variant på remoulad till denna mackan som blev lite matigare och kryddigare. Det finns många varianter på remoulad men jag gillar när det är lite currysmak i den. Hur som helst så smakade mackan jättegott till morgonkaffet på jobbet idag. 🙂 Fler av mina goda mackor hittar du här!
Ingredienser till 2 personer
- 2 skivor grovt gott bröd
- smör
- salladsblad
- Remoulad
- 2 msk creme fraiche
- 3 msk majonäs
- 2 tsk dijonsenap
- 2 tsk riven pepparrot
- 2 msk riven morot
- 1/2 dl hackad Mor Annas ättiksgurka
- curry
- salt
- peppar
- Topping
- Rostad lök
- Blanda allt till remouladen, smaka av med kryddor och låt stå 20 minuter.
- Bred smör på brödet och lägg på salladsblad.
- Toppa med remouladsås och rostad lök.
- Klart! 🙂