Hatt et Söner Champagne…

Innan jul blev jag kontaktad av Michel Ruscon, delägare av Champagne-tillverkaren Hatt et Söner. De hade uppmärksammat min blogg 🙂 och ville tilldela mig en flaska av deras fina Champagne så igår kom Michel i egen hög person till mig på jobbet och levererade en fin flaska Champagne som jag nu ska testa. Hur mycket jag än vill öppna den i kväll får jag vänta till ett bättre tillfälle. 🙂 Jag kan ju inte sitta hemma själv och dricka en hel flaska skumpa, hur skulle det se ut och dessutom ett väldigt slöseri på en sådan fin produkt. Nä, jag sparar den till min födelsedag och detta ser jag verkligen fram emot så jag återkommer med recension. 🙂 Idag är Hatt et Söner Champagne en beställningsvara på systembolaget men Michel berättade att den kommer att finnas i sortimentet inom kort. Så till alla Champagne-älskare…beställ den redan idag!! 🙂

Tack Michel för ett trevligt möte! 🙂

DSC_1374

DSC_1368

Tags

Lämna ett svar

Your email address will not be published.