Välkommen till Linas Kök…

Hej! Det är med glädje som jag har fått igång min nya domän och min nya matblogg är nu under uppbyggnad. Jag har drivit min matblogg sedan Maj 2011 fast på en annan adress men meningen är att allt ska hit så småningom då jag har lite nya planer med min mat, så bara ha lite tålamod. Under uppbyggnadstiden kommer jag köra min nya blogg parallellt med min andra som naturligtvis lever kvar. På bloggen hoppas jag ni kommer få inspiration av maten jag lagar och bilderna som jag själv fotograferar. Min inspiration hämtar jag från tidningar, kokböcker och från mina resor men jag följer även en mängd matprogram på TV. Jag går sällan efter ett recept själv när jag lagar mat utan lagar på känslan med de smaker jag själv älskar, så nästan alla recept jag lägger ut på bloggen är egenkomponerade efter min smak. Sen har jag ju givetvis mina favoritkockar vars böcker jag använder mig av lite då och då. 🙂 Jag hoppas ni kommer inspireras och gilla min mat, det gör jag nämligen själv och tveka inte att höra av er om ni har frågor. 🙂

Med vänlig hälsning, Lina

logo-1

Lämna ett svar

Your email address will not be published.