Gårdsfest med privat kock

Är du företagare eller privatperson och planerar ett lite större event med kunder, anställda eller vänner i er lokal, på gården eller i trädgården? Då kan ni hyra mig som er personliga gårdskock. Under årets alla månader erbjuder jag ett unikt koncept med min Spanska Paella som specialitet och som har blivit en väldigt uppskattad rätt. Paella är inte bara gott utan det blir även en härlig upplevelse för alla när den lagas. En Spansk Afton helt enkelt! I år har jag även infört min mustiga och smakrika Chili Con Carne på menyn om ni hellre föredrar en mexikansk afton. 🙂

Slipp alla bestyr

Jag sköter allt från planering, inköp av råvaror, förberedelser, leverans och på plats lagar jag en Spansk härlig Paella med tillbehör för upp till 100 personer. Det enda ni behöver tänka på är dukningen och att jag har tak över huvudet ifall vädret är dåligt.

Finns några alternativ?

Utöver min populära Paella erbjuder jag även en härlig grillbuffé med tillbehör för upp till 50 personer. I detta fallet kräver jag att grillar finns på plats och tak över huvudet vid dåligt väder. Nedan mat ingår i de olika koncepten. Har ni andra önskemål tar jag gärna en diskussion förutsatt att det ligger i linje med vad jag kan hantera och har utrustning för. Om ni vill hyra mig som kock till en mindre fest med en tre rätters meny så klicka på denna länk

Spansk Paella

En saffransdoftande och matig Paella med lite hetta. I Paellan finns fläskkött, kyckling, chorizo, räkor, musslor, ris, kycklingfond, lök, vitlök, paprika, gröna ärtor, lime, citron och sparris.

Paellan Serveras med…
Sweet Chill Aioli samt en stark Scriracha sås
Bröd, smör och ost
Fruktfat

Max antal 100 personer

Tapas till fördrinken

Fräst Padronpaprika med havssalt
Manchego-ost
Kallskuren Iberico Chorizo

3st Pinchos med olika topping       (serrano/paprika, tonfisk, ost/marmelad)

Chili Con Carne

Om ni hellre önskar en Mexikansk afton ska ni välja min mustiga och smakrika Chili Con Carne. Den serveras med ris, nachochips, bröd, smör, ost och fruktfat. Chilin innehåller nötfärs, lök, vitlök, chili, selleri, paprika, oxbuljong, vin, tomat, vita bönor, kidneybönor, svarta bönor samt kryddor.

Max antal 60 personer.

Grillbuffé

Entrecote
Kyckling
Chorizo
Bearnaise
Chili Aioli
En grön härlig sallad
Stekta grönsaker
Stekt delikatesspotatis
Bröd, smör och ost
Fruktfat

Max antal 50 personer

Vad kostar det?

För priser lämnas en offert. Offerten baserat på antal personer (minimum 20 personer) samt tid för planering, inköp, förberedelser, effektiv tid på plats samt efterarbete. Jag kör upp till 15 mil utanför Växjö. Resekostnad tillkommer.

Fyll i nedan bokningsformulär så återkopplar jag så fort jag kan!

* Tallrikar och bestick kan hyras om inte detta finns på plats.

Grädde på moset…en egen kock i din trädgård 🙂

dd


Här bokar du !

Det finns inga tjänster som är tillgängliga för denna dag.
2020 Oktober
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Sep 28
1 Ledigt
Sep 29
1 Ledigt
Sep 30
1 Ledigt
1
1 Ledigt
2
1 Ledigt
3
Bokat
4
Ej Bokbar
5
1 Ledigt
6
1 Ledigt
7
1 Ledigt
8
1 Ledigt
9
Ej Bokbar
10
Ej Bokbar
11
Ej Bokbar
12
1 Ledigt
13
1 Ledigt
14
1 Ledigt
15
1 Ledigt
16
1 Ledigt
17
Bokat
18
Ej Bokbar
19
1 Ledigt
20
1 Ledigt
21
1 Ledigt
22
1 Ledigt
23
1 Ledigt
24
Bokat
25
Ej Bokbar
26
1 Ledigt
27
1 Ledigt
28
1 Ledigt
29
1 Ledigt
30
1 Ledigt
31
1 Ledigt
Nov 1
Ej Bokbar
-Ledigt
-Bokat
-Ej Bokbar

Välj en dag i kalendern

* = Obligatoriska

Bokningsformulär

*

Hur du bokar

Fyll i dina uppgifter till vänster och välj datum som passar. Grön färg är lediga datum. Du kan göra en bokning här utan att binda dig men lämna alla kontaktuppgifter så att vi enkelt kan göra det till en komplett bokning.

Under övrigt anger du information om din bokning, hur många ni blir m.m. Jag återkopplar så snart jag kan.

OBS! Om jag inte återkopplar inom 2 dagar kan det bero ett tillfälligt fel i bokningsformuläret. Hör i så fall av er på telefon 070-555 77 44 eller på mail info@linaskok.se