Hyr mig som kock

Planerar du en fest med ”Fine dining” hemma eller i annan lokal? Det kan vara en högtidsdag, parmiddag, herrmiddag, tjejmiddag, möhippa, svensexa eller rent av ett företagsevent med personal eller kunder.

Då kan ni hyra mig som er privata kock för en kväll. Jag kommer till er och lagar en tre-rätters meny för minst 6 – 16 personer så att ni kan slappna av och ta hand om era gäster. Allt jag behöver är ett kök med spis och ugn. Och det allra bästa! Jag reser upp till 15 mil utanför Växjö.

I kuvertpriset ingår allt från planering, inköp av råvaror, förberedelse samt matlagning på plats och till sist städning av köket som jag lämnar i samma fina skick som det var när jag kom.

Visst låter det lyxigt! 🙂

dd

Så här går det till !

lina_star

1. Boka datum
Markera ett ledigt datum i min bokningskalender nedan. Jag återkopplar till er så snart jag kan för att gå igenom alla detaljer samt bekräfta er bokning. Ju mer ni skriver i bokningsformuläret desto bättre. Det går att boka mig alla veckodagar utom söndagar.

OBS! Om ni inte vill lämna era uppgifter i bokningsformuläret så går det lika bra att maila din bokning till bokning@linaskok.se men kolla gärna så att datumet är ledigt först.

2. Välj meny
Ni väljer en meny genom att klicka på denna länk. I menyn finns även vegetariska alternativ samt en vegan-meny för de som kräver det. Eventuellt pristillägg tillkommer för specialmat. Betalning sker i förskott mot faktura och jag erbjuder en tre rätters meny från 690 kr/kuvert. Kanapéer till fördrinken finns att välja till som tillval. Reskostnad tillkommer för uppdrag utanför Växjö. Jag kör upp till 15 mil utanför Växjö. Moms 12% tillkommer för företag.

3. Slappna av och ta hand om era gäster
Jag planerar, handlar alla råvaror och kommer hem till er 2-3 timmar innan festen för att förbereda maten. Ni dukar och tar hand om gästerna medan jag lagar, serverar och presenterar menyn.

4. Grädde på moset!
Innan jag lämnar ert hem återställer jag köket till samma skick som det var när jag kom så ni kan fortsätta festen.Här bokar du !

Det finns inga tjänster som är tillgängliga för denna dag.
2020 Oktober
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Sep 28
1 Ledigt
Sep 29
1 Ledigt
Sep 30
1 Ledigt
1
1 Ledigt
2
1 Ledigt
3
Bokat
4
Ej Bokbar
5
1 Ledigt
6
1 Ledigt
7
1 Ledigt
8
1 Ledigt
9
Ej Bokbar
10
Ej Bokbar
11
Ej Bokbar
12
1 Ledigt
13
1 Ledigt
14
1 Ledigt
15
1 Ledigt
16
1 Ledigt
17
Bokat
18
Ej Bokbar
19
1 Ledigt
20
1 Ledigt
21
1 Ledigt
22
1 Ledigt
23
1 Ledigt
24
Bokat
25
Ej Bokbar
26
1 Ledigt
27
1 Ledigt
28
1 Ledigt
29
1 Ledigt
30
1 Ledigt
31
1 Ledigt
Nov 1
Ej Bokbar
-Ledigt
-Bokat
-Ej Bokbar

Välj en dag i kalendern

* = Obligatoriska

Bokningsformulär

*

Menyförslag

Fyll i dina uppgifter till vänster, kalendern visar grön färg för lediga datum, svart färg för ej bokningsbar och rött är bokat. Du kan göra en bokning här utan att binda dig men lämna så mycket uppgifter som möjligt så att vi enkelt kan göra det till en komplett bokning. Jag återkopplar så snart jag kan.

OBS! Om jag inte återkopplar inom 2 dagar kan det bero ett tillfälligt fel i bokningsformuläret. Hör i så fall av er på telefon 070-555 77 44 eller på mail info@linaskok.se

Menyn jag erbjuder hittar du genom att klicka på denna länk  Nedan ser du exempel på meny

Menyförslag 690 kr per person

– Hummersoppa

– Oxfilémedaljong- Serveras med en grönpepparsås, bakad potatis, semitorkade tomater och broccoli

– Chokladkaka med citrusmarinerade bär och grädde