Pasta Bolognese på Pulled Beef…

Idag har jag skapat den bästa Bolognesen i mannaminne som blev kvällens middag. 🙂 Frågan är om jag någonsin kommer göra köttfärssås på vanligt vis i fortsättningen? Förmodligen, men...

0 comments

Kryddiga Köttbullar i Tomatsås…

Idag bjöd jag arbetskamraterna på tårtan jag bakade igår och det är alltid lika uppskattat. 🙂 Det blev inte mycket kvar men en liten bit fick jag med mig...

0 comments

Varm Ägg & Bacon Macka med Rosmarin…

Att fotografera mat är verkligen jättekul men det är svårt på vintern när det är mörkt och när ljusförhållandena inte är så bra. 🙁 Eftersom jag bara är en...

0 comments

Kladdiga Chokladmuffins med Lime…

Jag är verkligen ett kakmonster men det är sällan jag bakar och när jag väl gör det så blir det oftast hallongrottor, som är min favoritkaka, bullar eller scones....

0 comments

Föreläsning om Tillsatser i mat…

Jag har precis kommit hem från en jättebra föreläsning om tillsatser i mat. Det är ju ingen hemlighet att vi får i oss mycket tillsatser i de råvaror och...

1 comment

Tunna Pannkakor…

Idag är det både den internationella pannkaksdagen och fettisdagen så idag frossar förmodligen alla svenska i både pannkakor och semlor. 🙂 Jag åt en liten mini-semla till kaffet efter...

0 comments

Hatt et Söner Champagne…

Innan jul blev jag kontaktad av Michel Ruscon, delägare av Champagne-tillverkaren Hatt et Söner. De hade uppmärksammat min blogg 🙂 och ville tilldela mig en flaska av deras fina...

0 comments

Caprese Sallad Honolulu style…

Alltid när vi varit på semester och kommer hem äter vi makaroner och falukorv med ett stort glas mjölk. Denna gången blev det inte så eftersom vi inte var...

0 comments

HD Semester på Hawaii…

Efter två underbara veckor på Hawaii är jag tillbaka med ny energi, en massa erfarenhet och lite ny matinspiration. Jetlaggen har börjat göra sig påmind och jag har inte...

0 comments

Spenatpaj…

Idag blev det spenatpaj! Det är ju ingen hemlighet att jag älskar paj i alla former men framför allt matpajer. 🙂 Jag lagar det ofta och speciellt när jag...

0 comments

Scones med kummin och vallmofrön…

Jag är ingen vidare bagare och det visade sig när jag bakade pizza sist. Degen blev inte så lättarbetad som jag ville och den drog ihop sig så fort...

2 comments

Lyxig Lasagne…

Det blev ett mysigt veckoslut med mina föräldrar som var på besök i helgen och det började med en soft fredag med underbar oxkind och häng framför tvn. På lördagen...

0 comments

Rödvinsbräserad Oxkind…

Det är precis ett år sedan vi åt underbart god oxkind i Rom och ända sedan dess har jag sagt att jag ska laga det. I veckan beställde jag...

4 comments

Pasta Carbonara på 15 minuter…

Äntligen är jag igång med min nya blogg och första receptet får bli det lilla enkla. Jag har inte funderat ut hur jag ska få över allt från min...

0 comments
1 16 17 18 19