Hatt et Söner Champagne…

Innan jul blev jag kontaktad av Michel Ruscon, delägare av Champagne-tillverkaren Hatt et Söner. De hade uppmärksammat min blogg 🙂 och ville tilldela mig en flaska av deras fina...

0 comments

Caprese Sallad Honolulu style…

Alltid när vi varit på semester och kommer hem äter vi makaroner och falukorv med ett stort glas mjölk. Denna gången blev det inte så eftersom vi inte var...

0 comments

HD Semester på Hawaii…

Efter två underbara veckor på Hawaii är jag tillbaka med ny energi, en massa erfarenhet och lite ny matinspiration. Jetlaggen har börjat göra sig påmind och jag har inte...

0 comments

Spenatpaj…

Idag blev det spenatpaj! Det är ju ingen hemlighet att jag älskar paj i alla former men framför allt matpajer. 🙂 Jag lagar det ofta och speciellt när jag...

0 comments

Scones med kummin och vallmofrön…

Jag är ingen vidare bagare och det visade sig när jag bakade pizza sist. Degen blev inte så lättarbetad som jag ville och den drog ihop sig så fort...

2 comments

Lyxig Lasagne…

Det blev ett mysigt veckoslut med mina föräldrar som var på besök i helgen och det började med en soft fredag med underbar oxkind och häng framför tvn. På lördagen...

0 comments

Rödvinsbräserad Oxkind…

Det är precis ett år sedan vi åt underbart god oxkind i Rom och ända sedan dess har jag sagt att jag ska laga det. I veckan beställde jag...

4 comments

Pasta Carbonara på 15 minuter…

Äntligen är jag igång med min nya blogg och första receptet får bli det lilla enkla. Jag har inte funderat ut hur jag ska få över allt från min...

0 comments

Välkommen till Linas Kök…

Hej! Det är med glädje som jag har fått igång min nya domän och min nya matblogg är nu under uppbyggnad. Jag har drivit min matblogg sedan Maj 2011 fast på...

0 comments
1 16 17 18