Rostbiffmacka med Remouladsås…

Att jag gillar smörrebröd är ingen hemlighet och det blev fler sådana efter helgens tripp till Köpenhamn. 🙂 Jag gjorde en ny variant på remoulad till denna mackan som blev lite matigare och kryddigare. Det finns många varianter på remoulad men jag gillar när det är lite currysmak i den. Hur som helst så smakade mackan jättegott till morgonkaffet på jobbet idag. 🙂 Fler av mina goda mackor hittar du här!

Ingredienser till 2 personer

  • 2 skivor grovt gott bröd
  • smör
  • salladsblad
  • Remoulad
  • 2 msk creme fraiche
  • 3 msk majonäs
  • 2 tsk dijonsenap
  • 2 tsk riven pepparrot
  • 2 msk riven morot
  • 1/2 dl hackad Mor Annas ättiksgurka
  • curry
  • salt
  • peppar
  • Topping
  • Rostad lök
  1. Blanda allt till remouladen, smaka av med kryddor och låt stå 20 minuter.
  2. Bred smör på brödet och lägg på salladsblad.
  3. Toppa med remouladsås och rostad lök.
  4. Klart! 🙂

Rostbiff1-1 Rostbiff2-1

 

Tags

Kommentera

Your email address will not be published.

Jag är ingen robot